CHP'den Bozkır Belediye Başkan Adayı Köylümüz Ayşe Kadıoğlu Kimdir?

1952 yılında öğretmen Haşan Şimşek’in kızı olarak Dere kasabasında doğdum, babam’ın Sorkun Kasabasında öğretmenliği nedeniyle üç yıl kadar orada okudum, sonra birkaç ay babam’ın konya’ya tayini nedeniyle dere’de ve sonrasını konyada devam ederek en son Eskişehir Anadolu Üniversitesini bitirdim, bu yıllarda; bir yıl önce kaybettiğim öğretmen eşimle evlendim ve sosyal sigortalar kurumununda işe başlayarak, çeşitli kademelerinde çalıştım şu an emekliyim ve yalnızım, çalıştığım yıllarda insanlara kim olduğuna bakmadan insani düşüncelerle ne kadar yardımcı olmaya çalıştığım, birçok hemşehrilerim tarafından iyi bilinir, kalan yaşamımı gücümün yettiğince anlamlı bir hale getirmek ve insanlara yardımcı olarak geçirmek istiyorum.

Bu bana huzur veriyor ve bu sorumluluk beni hayata daha çok bağlıyor.

En azından gördüğüm bir çok eksiklilleri sadece eleştirmek değil, bu sorumluluğu yüklenerek çözümünü de sağlamayı düşündüğüm için bu yola girdim. Eğer bana bu şansı verirseniz, erişemediğiniz bir belediye başkanı değil, her an ailenizin bir bireyi görebileceğiniz farklı bir insan göreceksiniz, sorunları tamamen insanların yararına ve onların yaşamını kolaylaştırmak yönünde çözmeye çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın, haketmediğini beklemeyen ve hakkınında yok edilmesini istemeyen herkesin desteğini bekliyorum, eğer hep birlikte bunu başarırsak sizlere gerçek hizmet edecek, çok farklı bir insanla karşılaşacağnızdan emin olabilirsiniz.
CHP'den Bozkır Belediye Başkan Adayı Köylümüz Ayşe Kadıoğlu Kimdir? CHP'den Bozkır Belediye Başkan Adayı Köylümüz Ayşe Kadıoğlu Kimdir? Reviewed by Adsız on 11:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.