Cihan Koyuncu Dereköy Muhtar Adaylığını Açıkladı


Kasabamız Aşağı Mahalle Muhtarı Sayın CİHAN KOYUNCU Yine, Yeniden Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı…

Sıra DERE ye Hizmette ;

2009 yerel seçimlerinde Dere Kasabası Aşağı Mahalle Muhtarı olan Cihan KOYUNCU vatandaşların istekleri ve destekleri üzerine yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Kasabamız Büyük Şehir Yasası dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahallesi Olacaktır.Artık sadece Aşağı Mahalleye değil yeni adıyla DERE MAHALLESİNE hizmetkar olacağım.

 Ben Dere-Bozkır arasında dolmuş hizmeti ve öğrenci servisi yapmaktayım. Vatandaşlarımın her zaman yanı başındayım. Vatandaşımızın her hangi bir işleminde vakit kaybetmeden beraberce gerekli makamlara kişilerin yanında gidip işlerini halletmesi için yanında oldum yine aynı şekilde yanında olacağım.Sadece resmi işlerinde değil ihtiyacı olan her anında sahşi olarak da vatandaşımın yanındayım.

Halkımızın sorunlarını dinleyip gerekli hizmetleri yerine getireceğim. Kişi ayrımı yapmadan herkesin sorunlarını isteklerini dinleyip çözüme kavuşturacağım.Vatandaşın her zaman yanında olacağım. İşlerini hızlı bir şekilde yerine getireceğim. Mahallenin huzurlu ve güvenli olması için çabalayacağım.


Gece Gündüz demeden herkesin işine yardımına koştum ve koşacağım .Tecrübelerimden ve yol iz bilen birisi ve her daim bulabileceğiniz birisi olarak desteklerinizi bekliyorum.

Her şey in hayırlısı diyerek İyi günler diliyorum…

Sırıstat Haber Merkezi Ailesi olarak Muhtarımıza seçimde başarılar dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Cihan Koyuncu Dereköy Muhtar Adaylığını Açıkladı Cihan Koyuncu Dereköy Muhtar Adaylığını Açıkladı Reviewed by Adsız on 21:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.