Bozkır’dan Dünya’ya Avukat Olmak


​Bozkır'a bağlı Dereköy'den olan hemşehrimiz Avukat Mehmet Gün, "Bozkır'dan Dünyaya AVUKAT OLMAK" isimli otobiyografi kitabını çıkardı. Avukat Gün, çıkardığı kitabında genç meslektaşı avukatlara da bir çıkış yolu gösterme amacında olduğu belirtildi.

Hemşehrimiz Avukat Mehmet Gün, Bozkır'ın Dere köyünden bir Anadolu çocuğu olarak başladığı mücadelede okuma, avukat olma, avukatlık bürosu kurma, kurumlaştırma ve uluslararası saygınlık kazandırma yolundaki tecrübelerini anlattığı "Bozkır'dan Dünyaya… AVUKAT OLMAK" isimli otobiyografi kitabını çıkardı. Kitap, en başında Türk insanlarına Anadolu'nun Bozkır'ından çıkan ve yokluklar içinde iş hayatına başlayan Mehmet Gün, genç meslektaşı avukatlara da bir çıkış yolu göstermek, kendi ışıklarının bizzat kendileri olduğunu göstermeyi de amaçlamaktadır. 

Ayrıca hemşehrimiz Avukat Mehmet Gün'ün kitabında kendisinin üstlendiği uluslararası davalardaki gözlemleri, onlardan çıkardığı dersler, kendisini ve avukatlık mesleğini geliştirme yolunda, ülkemizin gelişmiş bir yargıya ve adalet sistemine sahip olabilmesi için önerileri de yer almaktadır.

Arzu eden hemşehrilerimiz % 40 indirim ile 30 TL mukabilinde kitabı doğrudan bürosundan temin edebilecekleri öğrenildi. Bu hususta () 0 212 354 00 00 no'lu santral telefonundan irtibata geçebilecekleri de belirtildi.
Avukat Mehmet Gün, çıkartmış olduğu kitabından da beş adetini Sırıstat Haber Merkezimize hediye olarak göndermiştir.
Bozkır’dan Dünya’ya Avukat Olmak Bozkır’dan Dünya’ya Avukat Olmak Reviewed by Adsız on 08:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.