SEYDİŞEHİR'DE SOBA ZEHİRLENMESİNDEN BİR KİŞİ ÖLDÜ

Konya' nın Seydişehir ilçesinde bir evde meydana gelen soba zehirlenmesinde anne hayatını kaybederken kızının ise durumu ağır.

Olay Değirmenci Mahallesi 1022 sokakta bulunan tek katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kızı Teslime Çelmeli (62) ile birlikte yaşayan Fatma Okay (83) akşam sobaya kömür atarak uykuya daldılar.

Sabah eve gelen yakınları kapıyı çalmalarına rağmen açılmaması üzerine durumu polise ve 112 ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve kızına müdahale ederken, yapılan tüm müdahalelere rağmen anne Fatma Okay kurtarılamazken durumu ağır olan Teslime Çelmeli ise ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Teslime Çelmeli' nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken hayatını kaybeden annenin cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak Seydişehir Haber 

SEYDİŞEHİR'DE SOBA ZEHİRLENMESİNDEN BİR KİŞİ ÖLDÜ SEYDİŞEHİR'DE SOBA ZEHİRLENMESİNDEN BİR KİŞİ ÖLDÜ Reviewed by Adsız on 19:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.