Başkan Ilgaz'dan Şenlik Teşekkür Mesajı


​İstanbul Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Ilgaz sitemiz aracılığıyla teşekkür mesajı yayınladı. 

Başkan Ilgaz'ın yayınlamış olduğu mesaj şu şekildedir;

"ALLAHIM sana şükürler olsun

Geleneksel hale getirdiğimiz bahar bayramımızı en güzel şekilde yaşadık. 

Çok şükür.

Sevginin saygının doruğa çıktığı bir ortamı yaşadık. Çocuklarımız sabahtan akşama kadar çok güzel bir şekilde bayram coşkusuyla eğlendiler. Şimdiden seneye ne zaman olacak diye özlemini çekiyorlar. Kısacası hocalarımızla sunucularımız la sanatçılarımızla Tarih yazan Bacılarımızla 2015 yılı bahar bayramını yaşadık bundan sonrada ilelebet yaşarız İNŞALLAH. 

Bu arada bizlerin bu mutlu günümüzde yanımızda olan Bozkır dernek başkanı ve kasaba ve köy dernek başkanlarına ayrıca meclis üyesi Hasan Hüseyin keser abimize, köyden gelen Mahalle muhtarımız Ahmet Pala ya TMSF Başkanı köylümüz Abdullah Güzeldülger beyefendiye, bizlerin BOZKIR yerel medyada hemşehrilerimize sesimizin duyulmasını sağlayan elimiz kolumuz yiğit kardeşimiz YAKUP ÇETİN kardeşimize ayrı ayrı köylülerim ve yönetim kurulu adına çok ama çok teşekkür ederim.

Bu yaşadığımız güzel günlerimizin yaşanmasına vesile olan görünmez kahramanlarımız ABİLERİMİZE DE maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İNŞALLAH onların bu fedakarlıklarına layık oluruz .Mevlam birlerini bin etsin"


Başkan Ilgaz'dan Şenlik Teşekkür Mesajı Başkan Ilgaz'dan Şenlik Teşekkür Mesajı Reviewed by Adsız on 10:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.