Bozkır'da Kariyer Günü Programına Avukat Mehmet Gün Konuk Oldu


​Konya'nın Bozkır İlçesinde ilçede eğitim veren Bozkır Anadolu Lisesi düzenlemiş olduğu '' Kariyer Günleri '' programında Bozkırlı Avukat Mehmet Gün'ü Misafir ettiler.

Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerinin mesleki ilgilerini tespit etmek, meslekle ilgili kafalarındaki soru işaretlerini giderebilmek ve güvenilir bir yönlendirme yapabilmeleri için Bozkır Anadolu Lisesi rehber öğretmeni Sevil Güven tarafından hazırlanan proğramda Av. Mehmet Gün misafir edildi.

Bozkır Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen "Kariyer Günü"  programına katılımcı konuk olarak aslen knediside Bozkırlı olan Av. Mehmet GÜN davet edildi. Av. Mehmet GÜN "kariyer Günü" programında Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerine öğrencilik anılarını, başarı öyküsünü aktarırken hayatta başarılı olmanın yollarını güncel örneklerle anlatarak önemli tavsiyelerde bulundu.

GÜN öğrencilerle yapmış olduğu söyleşisinde sık sık ve özellikle öğrencilere; doğruluk, ilkeli olma, kararlılık, ortak iş yapabilme noktasında hatırlatmalarda bulunurken konuşmanın her safhasında Bozkırlı olmanın vermiş olduğu gücün ve gururun kendisinin edinmiş olduğu kariyer ve başarının yegâne anahtarı olduğunu ve öğrencilerimizden de her zaman  şartlar ne olursa olsun Bozkırlı olduklarını unutmamalarını istedi.

Gün yazmış olduğu hayatını ve davalarını anlattığı ''Bozkırdan Dünyaya Avukat Olmak'' adlı kitabını öğrencilere imzalayarak hediye etti.

Konferans sonrası öğrencilerinin ilgiyle dinledikleri Gün'e hem hayat başarısı, hem de günümüzde meslek seçimi ve iş hayatına yönelik sorular yönelttiler. Üniversite sınavına hazırlanan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencileri konferansta edindikleri bilgilerle motivasyonlarının arttığını ifade ettiler.

Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen Konferans sonunda Avukat Gün kendisine kariyer günü kapsamında öğrencilerle buluşturan Bozkır Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecilerine ve özellikle hemşerimiz Sn. Şeref Güven'e emeklerinden dolayı teşekkür etti.
















Bozkır'da Kariyer Günü Programına Avukat Mehmet Gün Konuk Oldu Bozkır'da Kariyer Günü Programına Avukat Mehmet Gün Konuk Oldu Reviewed by Adsız on 08:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.