Konya Bozkır Dere Kasabalılar'ın İftar buluşması

 

Zeytinburnu'nun en aktif derneklerinden biri olan Konya Bozkır Dere Kasabası Derneği Zeytinburnu'ndaki hemşerileriyle iftarda buluştu.


Zeytinburnu'nun en aktif derneklerinden biri olan Konya Bozkır Dere Kasabası Derneğinin Başkanı Ahmet Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hemşerileri için çok güzel bir iftar programı organize ettiler. Hafta sonları Pazar günü Dernek Merkezindeki Pazar kahvaltıları ile düzenli olarak bir araya gelen Dere Kasabalılar Derneğin organize ettiği Arabaşı Çorbası ve Piknik Organazisyonlarında da gurbette adeta Kasaba olarak birbirleriyle kenetleniyorlar.


Ramazan Ayı dolayısıyla bu kez iftar sofrasında bir araya gelen Dere kasabalılar önce Ramazan Ercinar Hocanın okuduğu Kuran-I Kerim Tilaveti ve ardından Dualarla iftar saatini beklediler. Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesinin Konferans salonundaki programda Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz hemşerine davete icabet ettikleri için teşekkür etti. Başkan Ilgaz, Ramazan ayının bereketi şereflendiğimiz bu mübarek ayında hemşerilerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak dün olduğu gibi gelecekte de Dere Kasabamıza yakışır tarzda güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz için Derneğimizle olan bağlantımızı çok daha güçlü kılmamız lazım. Bu tür organizasyonlar Akraba bağlarını kuvvetlendirmeye vesile kılmaktadır. Nesillerimizi korumak ve bu tür Büyük şehirlerde kaybolmamak için STK'ların düzenlenmiş olduğu bu tür organizasyonlara katılmamız lazım. Bu tür akraba ziyaretlerine riayet etmek gerekir. Diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.


Konya Bozkır Dere Kasabası Derneği: Başkanı Ahmet Ilgaz Yönetim Kurulu Üyeleri: Hasan Can, Ramazan Dumru, Ömer Gümüş, Mehmet Celmeli, Mustafa Coşkun, Ahmet Özkan, Mustafa Kaygısız, Kemal Seyyahi, Mümüne Gürsahin Çelmeli, Havva Göksel, Ayşe Açık Özdil, Ayşe Karabulut Tuna


ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Konya Bozkır Dere Kasabalılar'ın İftar buluşması Konya Bozkır Dere Kasabalılar'ın İftar buluşması Reviewed by Adsız on 08:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.