Ankara'da ki Dereliler birlik Beraberlik Buluşması gerçekleştirdi.


​Ankara'da ikamet eden Konya İli Bozkır ilçesi Dereköy Mahalle sakinleri Ankara'da birlik Beraberlik Buluşması gerçekleştirdi.

Ankara'da İkamet Eden Bozkır Dereköy sakinleri Facebook üzerinde kurmuş oldukları ANKA-DER sayfasında örgütlenerek 08.11.2015 09:00'da Ankara Eymir Gölü Orfoz Restaurantta buluştular. 

Ankara'da gerçekleştirilen buluşmaya Dereköy sakini 30 Aile katıldı, Toplamda 100 kişinin üzerinde kişinin katıldığı etkinlik ileri ki zamanlarda tekrardan birlik beraberliğin sağlanması için tekrarlanacak. 

Sitemize Açıklamalarda bulunan Buluşma organizasyonun oluşmasını sağlayan Adnan Sivri "İlk defa gerçekleştirmiş olduğumuz Ankara'daki Dereliler buluşmasına hemşirelerimizin vermiş oldukları yoğun katılımdan dolayı fırsatı olup da katılan ve katılmak isteyip de programları çakışan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz, Bu buluşmasındaki amacımız Hemşehrilerimiz arasında iletişimin artırılması ve birlik beraberliğin sağlanmasıydı. Gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğe hemşerilerimizin göstermiş olduğu yoğun katılımda bu isteği arzulayan tüm hemşehrilerimizi birleştirdi" dedi.

Konya Ajansı ailesi olarak böylesi bir buluşmanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. İnşallah ileri ki günlerde Dereliler birlik ve beraberliği artırarak Dernek açıtısı altında daha etkin olarak Ankara'da dayanışma sağlayabilirler. 

Konya Ajansı : Yakup Çetin

 
Ankara'da ki Dereliler birlik Beraberlik Buluşması gerçekleştirdi. Ankara'da ki Dereliler birlik Beraberlik Buluşması gerçekleştirdi. Reviewed by Adsız on 09:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.