Dereköy Mahallesinde Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor.


​Konya'nın Bozkır İlçesine bağlı Dereköy mahallesinde Kuzyaka mevkide bulunan stabilize mahalle yolları Bozkır Belediyesi tarafından parke taşı döşendi ve mahalleye ait mezarlık çevresinde çevre düzenlemesi çalışmaları Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. 


Bozkır Belediyesi Ekipleri tarafından Dereköy Mahallesinin Kuzyaka mevkisindeki stabilize yollara Parke taşı deşendi  Yine Aynı mahallede Mahalleye ait mezarlıkta çevre istinat duvarları olmadığı için bu mezarlık çevresine istinat duvarı yapım çalışmaları Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapıldı.  

Sitemize açıklamalarda bulunan mahalle Muhtarı Ahmet Pala Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı emeği Bozkır Belediyemize ve Konya Büyükşehir Belediyemizin Mezarlıklar Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Özellikle mahallemize ait mezarlığımızın istinat duvarlarının olmamasından dolayı mezarlıkta toprak kayması gibi bir durumun olmasında ciddi sıkıntılar yaşanabilirdi şükür bu sorunlar halledildi" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Dereköy Mahallesinde Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor. Dereköy Mahallesinde Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor. Reviewed by Adsız on 17:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.