Abdullah Güzeldülger Derelilerle buluştu


​Zeytinburnu Konya Bozkır Derekasabası Mahallesi Derneği her zaman olduğu gibi yine düzenlediği Konferansta salonu hınca hınç doldurdu. Başkan Ahmet Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin koordine ettiği Konferansa Zeytinburnu İmam Hatip Lisesinin 500 Kişilik konferans salonu dar geldi.


Bozkır Derelilerin gurur duyduğu isimlerden biri olan TSMF Başkanı Abdullah Güzeldülger Şiir tadında bir Panelle hemşerileriyle buluştu. Konferansın açılış konuşmasının Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz yaptı. Hemşerisi Abdullah Güzeldülger'i şöyle tanıttı. Abdullah Beyi Dünya tanıyor, Türkiye'de ise Devletimiz kendisine büyük güven duymuş ve TMSF gibi çok önemli bir kurumun başına getirmiş. Böyle önemli bir göreve layık görülen ismi hemşerilerinin de tanıması için bu çok özel buluşmayı planladık. Derneğin yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Ahmet Ilgaz Pazar günü olmasına rağmen 500 kişilik bu salonu hınca hınç doldurduğunuz için Sizlerle gurur duyuyorum dedi.

Başkanın konuşmasının ardından kürsüye TSMF Daire Başkanı Abdullah Güzeldülger çıktı. Önce hemşerilerini selamlayan Başkan Güzeldülger ardından Bozkır Dere Mahallesinde çok kısa bir sürede kalsa doğduğu topraklara dair unutamadığı anılarını anlattı. Babasının hac faziresi için kutsal topraklara gidişi öncesi yaptığı dua ve ardından duasının kabul olup orada vefat etmesiyle başlayan duygusal anılar ve şiirleri panele damgasını vurdu.

Güzeldülger konuşmasında başarının ilk önce kendine olan inanma ile başlar, Kendine güvenen insanın başarıya ulaşması için hiçbir engelin yoktur. Bizlerde sizler gibi Bozkır'da yetiştik Rabbim nasip etti çalışarak bu günlere geldik.  Ben, Bozkır'dan çıkarken 30 yıl olmuş, Babamın görevi dolayısıyla Ben Anadolu'nun Bozkır gibi güzel ama bir o kadar da çetin şartları olan değişik bölgelerinde hayatımız idame ettirdik. İmkânlarımız kısıtlıydı ama Rabbimiz nasip etti. Hayatımızda karşımıza çıkan olumsuzluklar küçük yaşlarda hayatla başa çıkmamıza yol açıyor ve ilerki zamanlarda bu olumsuzluklar bizim başarımız haline geliyor. Vakitlerinizi iyi kullanmanızı istiyorum sizlerin dikkatini dağıtmak isteyen Sosyal Medya ve Televizyon gibi araçların kıskaçından kurtularak eğitime yönelmeli hem bu dünya'da başarılı olmak için hemde Ahiretimiz için çalışkan olmamız lazım" dedi.

Prgoramın sonunda TSMF Başkanı, Şair, Yazar Abdullah Güzeldülger 'Sensizliğimle Söyleşirken Kendimle', 'Yüzleşi' adlı Şiir kitaplarını imzalayarak hemşerilerine takdim etti. İmza merasiminin ardından Dere Kasabası Derneği Başkanı Ahmet Ilgaz ve Konferansa katılan Dernek ve Vakıf Başkanları ile hemşerilerine güzel bir menüden oluşan Öğle yemeği ikramında bulundu ve yemeğin ardından Konferans çekilen hatır fotoğrafı ile sona erdi.

Abdullah Güzeldülger kimdir?

TMSF Daire Başkanı olan Abdullah Güzeldülger  TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasıyla birlikte Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı olmuştu. Bir süre sonra bu görevinden ayrılan Güzeldülger önce Hes kablo ardından da Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Ziraat Bankası Kurumsal Krediler Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak başladı. 1990-2007 yılları arasında Garanti Bankası'nda Müfettiş, Şube Müdürü, Bölge Pazarlama ve Tahsis Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Arap Türk Bankası A.Ş.'de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, TMSF bünyesinde Finansman Daire Başkanlığı yaptı. Halen Türkbank Yönetim Kurulu Üyeliği, Adabank Yönetim Kurulu Başkanlığı, Digiturk Yönetim Kurulu Üyeliği Murahhas Azalığı ve TMSF Tahsilat Daire Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

Zeytinburnu Haber
Abdullah Güzeldülger Derelilerle buluştu Abdullah Güzeldülger Derelilerle buluştu Reviewed by Adsız on 14:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.