İstanbul Dereliler Derneği Yönetimi Güven Tazeledi.


İstanbul'da faaliyet gösteren Konya Bozkır Dere kasabası Derneği aynı yönetim kuruluyla tekrardan yola devam diyerek güven tazeledi. 

İstanbul Konya Bozkır Dere kasabası Derneği hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurula, Konya Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı Kemal Çelik, Zeytinburnu İlçe Müftüsü İsmail Gökmen, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Dernek üyesi vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

​Eski yönetim kurulunun güven tazelemesi sonrasında Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ilgaz "Bu sabah hava muhalefetine rağmen Hemşehrilerimizin yüksek oranda katılımıyla, hem beş aylık hasretimiz bitti, hem de yönetimimiz vermiş olduğumuz kahvaltı eşliğinde genel kurulu seçimini gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz seçimde önceki yönetimimizi hemşehrilerimizin onayına sunduk ve katılan hemşehrilerimizin tamamının evet oyunu alarak aynı kadroyla göreve devam kararı alındı. Başta yönetimimizde ki kardeşlerimize ve bizlere üyelerimizin göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ederim" dedi. 

​Kahvaltı programı ve ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimi sonrasında Dernek üyesi Abdullah Erçınar'ın okuduğu Yasini şerif sonrasında geçmişler için dualar bağışlandı. Bayanlar kolu başkanları Mümine Gürşahin Çelmeli, Ayşe Ayse Açık Özdil, Havva Göksel ve Ayşe Karabulut Tuna selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Bozkırımızın şaiirlerinden  Ahmet Özkan ve  Kemal seyyahi güne özel şiirlerini ve konuşmalarını gerçekleştirdiler. 

Yeni yönetim kurulu ilk faaliyet olarak her sene geleneksel olarak yapılan Dereliler İstanbul bahar şenliğinin 13 Mayıs 2018 günü yapılacağı kararını aldı. Dernek yönetimi piknik tarihi olan 13 Mayıs 2018 gününde hiç bir hemşehrimizin etkinlik planı yapmamaları ricasında bulundular. 

Sırıstat Haber Merkezi yönetimi olarak yeni yönetimimizin hayırlı olması dileklerimizle. 

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup Çetin
İstanbul Dereliler Derneği Yönetimi Güven Tazeledi. İstanbul Dereliler Derneği Yönetimi Güven Tazeledi. Reviewed by Adsız on 15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.