Başkan Gün, Dereköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Dereköy mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Dereköy mahallesi kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gün, Dereköy mahallesinin Bozkır'ın en büyük mahalleleri arasında yer aldığını söyleyerek bu bağlamda mahalleye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Dereköy mahallesinde yapılan hizmetlere değinen Başkan Gün, mahallenin bu zamana kadar atıl kalan yerlerin bakımlarının yapıldığını, uzun zamandır giderilemeyen sorunlarının giderildiğini söyledi.

Dereköy mahallesi için çalışma planlarının tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, 2018 yılı sonuna kadar çalışma planı dahilinde mahallenin hiçbir sorununun kalmaması için çalışacaklarını belirtti.

Daha sonra Çağlayan mahallesinde Çağlayan İlk ve Orta Öğretim okunu ziyaret eden Başkan Gün, öğretmenlerle sohbet etti. Okulun sorunlarını da yerinde inceleyen Başkan Gün, okulların sorunlarının giderilmesi, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, Bozkır'ın geleceğine doğrudan etki edeceğini söyleyerek okullarının sorunlarının giderilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

 
Başkan Gün, Dereköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi Başkan Gün, Dereköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi Reviewed by Adsız on 10:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.