Dereliler Zeytinburnu'nda kahvaltıda buluştu


Konya Bozkır Dereliler Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz ve yönetim kurulu üyelerinin her 5 günde bir dernek merkezinde verdiği kahvaltı programları aralıksız devam ediyor.

Konya Bozkır'a bağlı Dereköy Mahallesinin Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Dereliler Derneği her 15 Günde bir düzenlediği ve uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği kahvaltı programlarıyla ilçemizde hemşerilerinin sesi olmaya devam ediyor. Kahvaltılarda âdeta izdiham yaşanıyor. Birçok köy ve mahalle derneği sadece tabela derneği olmak öteye gidemezken Federasyonların dahi yapmaktan zorlandığı organizasyonlara Zeytinburnu'nda imza atan Dereliler Derneği tebrikleri hak ediyor. 

Konferans, Piknik, İftarlar, Spor Etkinlikleri, Arapaşı, Aşure, gibi birçok organizasyonlar ile 500-1000 Kişilik salonları hınça hınç dolduran Derelilerin İstanbul ve Zeytinburnu'ndaki birlikteliğine öncülük yapan Zeytinburnu Derelilerin bu haftaki kahvaltı programlarına ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, AK Parti Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Adayı Metin Develi katıldı. Kahvaltı programı Raşit Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve duanın ardından Başkanın konuşmayla devam etti. 

Dereliler Dernek Başkan Ahmet Ilgaz Geleneksel kahvaltı programına renk katan misafirlerine ve hemşireline teşekkür etti. Başkan Ilgaz, Amacımız Dereliler ilçemizde en güzel şekiLde temsil etmek 20 yıldır bunun mücadelesini verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL 

Dereliler Zeytinburnu'nda kahvaltıda buluştu Dereliler Zeytinburnu'nda kahvaltıda buluştu Reviewed by Adsız on 20:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.