Hayırsever Bozkırlı Avukat İngilizce Laboratuvarı kurdu.


Aslan kendisi de Bozkırlı olan Avukat Mehmet Gün Bozkır'da bir okulda İngilizce laboratuvarı kurdurdu. 

Bozkır Anadolu Lisesi'nin kariyer günleri etkinliklerinde iki kez ilçeye misafir edilen ve İş hayatında İngilizce bilmenin önemine vurgu yapan Avukat Mehmet Gün, öğrencilerin İngilizceyi daha etkin kullanabilmeleri için İngilizce Laboratuvarı kurulmasını sağladı. 

İngilizce dil eğitim Laboratuvarını kullanmaya başlayan öğrenciler kendisinin de Bozkırlı olduğunu bildikleri Avukat Mehmet Gün'e teşekkürlerini ilettiğini belirten okul müdürü Veysel Dursun " Okulumuzun düzenlediği kariyer günleri programına her davetimizde gönülden katılım sağlayan ve hayat hikâyesi ile öğrencilerimize öğrenme aşkı aşılayan Mehmet Gün, düzenlenen etkinliklerde İngilizcenin iş hayatında çok önemli olduğu tavsiyelerinde bulunuyordu. Sağ olsun okulumuzda İngilizce eğitiminin daha iyi olabilmesi için bir İngilizce Laboratuvarının oluşturulmasına vesile oldu. 

Okulumuz, idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına bizlerde Bozkırlı hemşerimiz Mehmet Gün'e teşekkür ederiz" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Mehmet Gün abimize ilçemize ve eğitime yapmış olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz. Avukat Mehmet Gün abimizin Okulumuzda Kariyer günleri düzenlemesinin planlanmasında emeği geçen Bozkır Anadolu Lisesi Öğretmeni Sevil Güven ve Eşi Şeref Güven'e teşekkür ederiz.

Hayırsever Bozkırlı Avukat İngilizce Laboratuvarı kurdu. Hayırsever Bozkırlı Avukat İngilizce Laboratuvarı kurdu. Reviewed by Adsız on 12:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.