Bozkır’da ihtiyaç sahibi ailelere hoş geldin bebek projesi.

  
Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Bozkır Kaymakamlığının organize ettiği "Hoş geldin bebek" projesiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan bebeklerinin ihtiyaçları karşılanıyor.

Bozkır ilçesinde Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Bozkır Kaymakamlığının organize ettiği "Hoş geldin bebek" projesinin hayata geçmesiyle birlikte ilçeye bağlı mahallelerde yeni bebeği olan ailelere hediyeleri verilmeye başlandı.
"Hoş geldin bebek" projesinde Bozkır Sağlık ve Toplum Merkezi tarafından elde edilen yeni doğan bebek bilgileri Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aile bilgileriyle karşılaştırılarak ailelerin ihtiyaç sahibi olması durumunda aileye ulaştırılıyor. "Hoş geldin bebek" hediye paketlerinin içeriğinde ise; Ateş ölçer, Zıbın, Battaniye, Bebek Arabası, Şampuan, Anne ve Bebek pijama takımı, biberon, emzik, ıslak mendil ve bebek bezi gibi ihtiyaç duyulan ürünler yer almakta.

Bozkır Dereköy Mahallesinde yeni doğan bebeğin ailesine "Hoş geldin bebek" paketinin tesliminden sonra açıklamalarda bulunan Dereköy Mahalle Muhtarı Ramazan Deniz "İlçemiz Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Bozkır Kaymakamlığının organize ettiği hoş geldin bebek projesi çok güzel olmuş.
 
Proje kapsamında ailelerimize hediye olan paketlerde bir bebeğin ihtiyacı olan birçok ekipman yer alıyor. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeklerinden dolayı Bozkır Kaymakamımız Oltan Bayraktar'a ve Vakıf müdürümüz Hasan Adıgüzel ve ekibine çok teşekkür ederim" dedi.
Bozkır’da ihtiyaç sahibi ailelere hoş geldin bebek projesi. Bozkır’da ihtiyaç sahibi ailelere hoş geldin bebek projesi. Reviewed by Bozkır Dernekleri on 13:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.