Dereli Şair ve Yazarlar kitabı çıktı.

Konya Bozkır Dereliler Derneği tarafından Dereli Şair  Ahmet Üresin tarafından hazırlanan "Dereli Şair ve Yazarlar" kitabı çıktı.

İçeresinde Deremizden yetişmiş bir çok şair, yazar, aşıklara ait kısa taınıtımların olduğu ve onlara ait kısa makale ve şiirlerin bulunduğu bu eserin hazırlanmasında emeği geçen Ahmet Üresin öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız. 

İnsanları ve devletleri yaşatan ve ondan bir medeniyet yaratan kültürümüzün unutulmaması adına bizim için küçük bir adım ama Deremiz ve Bozkırımız için insallah öncü ve büyük bir adım olur.

Kısıtlı dernek bütçemiz ile yayına hazırladığımız bu eserin inşallah diğer şairler ve yazarlarımızın kitaplarına örnek ve öncü olmasını temenni ederiz.

Eserin hazırlanmasında emeği geçenlere ve yazı ve şiirlerini gönderen yazarlarımızdan ebediyete intikal edenlere Allah'tan rahmet diler, hayatta olanlara sağlık sıhhat dileklerimiz ile teşekkür ederiz.

Ali Cankurt
Konya Bozkır Dereliler Dernek Başkanı
Dereli Şair ve Yazarlar kitabı çıktı. Dereli Şair ve Yazarlar kitabı çıktı. Reviewed by Bozkır Dernekleri on 00:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.