Dereköy Mahallesinde 5 Hane Karantinaya alındı


İlçemize bağlı Dereköy mahallemizde Dereköy Mahalle muhtarlığından yapılan duyuruya göre 5 hanenin karantinaya alındığı belirtildi. 

Bozkır Dereköy Mahalle Muhtarı Ramazan Deniz muhtarlığın resmi sayfasında yaptığı açıklamada "Dereköy mahallemizde 16/08/2020 ve 26/08/2020 tarihleri arasında 5 hanemizde daha covit19 pozitif vaka  sebebi ile   karantina uygulaması başlatılmıştır.

Mahalle  halkımızın mesafe hijyen ve maske kurallarına uyması bulaşma riskini azaltacağından bu konuda gerekli özenin gösterilmesini mahalle sakinlerimizden rica ederiz" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak mahalle muhtarımıza teşekkür ederiz süreçlerden vatandaşlarımızı bilgilendirdiği için. Diğer mahallelerimizde bu şekilde anlık bilgilendirmeler olmadığı için çok sayıda asılsız veya risk taşıyan durumlarla ilgili vatandaşlarımız bilgi sahibi olmuyor.  Sitemizde Dereköy ile ilgili haberler geçince sadece bu virüs Dereköy'de varmış gibi algı oluyor ancak şuan neredeyse Bozkır'da tüm mahallelerimizde ev karantinaları mevcuttur. Bu konuda resmi duyuru olmayınca sitemizden haber geçemiyoruz. 

Dereköy mahalle muhtarımızı şeffaflığından dolayı tebrik ederken testleri pozitif olup evlerinde iyileşmeyi bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz. 


Dereköy Mahallesinde 5 Hane Karantinaya alındı Dereköy Mahallesinde 5 Hane Karantinaya alındı Reviewed by Bozkır Dernekleri on 08:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.