Zeytinburnu S.Y.D.V. STK Temsilcisi Seçiminde Dereliler Derneği Başkanı Ilgaz Seçildi.


ZEYTİNBURNU KAYMAKAMLIĞI İLÇE SOSYAL  YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA VAKFI'NDA S.T.K TEMSİLCİSİ SEÇİMİ YAPILDI.

Zeytinburnu Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda 10'uncu sıralamada bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcisi seçimi yapıldı. 

Vakıf Mütevelli Heyeti Kaymakam - Belediye Başkanı - Mal Müdürü - İlçe Milli Eğitim Müdürü - İlçe Sağlık Müdürü - İlçe Tarım ve Orman Müdürü - İlçe Müftüsü m- 2 muhtar - bir STK temsilcisi ve 2 hayırsever vatandaştan oluşan 12 kişilik bir  heyeti teşkil eder.

Zeytinburnu Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda 2021 yılı Mütevelli Heyeti 10'uncu sıralamada bulunan STK'lar temsilciliği için Zeytinburnu Kaymakamlığı katında vakıf müdürü Kıymet TOKER gözleminde seçim yapıldı. Heyet içerisinde mevcut görevde olan Konya Bozkır Dereliler Dernek Başkanı Ahmet ILGAZ, seçimde tek aday olduğundan yapılan oylma neticesiyle yeniden Mütevelli Heyeti'ndeki görevine devam edecek.

Zeytinburnu S.Y.D.V. STK Temsilcisi Seçiminde Dereliler Derneği Başkanı Ilgaz Seçildi. Zeytinburnu S.Y.D.V. STK Temsilcisi Seçiminde Dereliler Derneği Başkanı Ilgaz Seçildi. Reviewed by Adsız on 15:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.