Bozkırlı Gün + Partners Avukatlık Bürosu 730 hektarlık ağaçlandırma yapacak.

Bozkırlı Avukat Mehmet Gün'ün Gün + Partners Avukatlık Bürosu yaptığı basın açıklamasında personelleri sayısınca 5 hektarlık ve toplamda 730 hektarlık alanı ağaçlandıracagini duyurdu. 

Gün + Partners Avukatlık Bürosu açıklamasında "Türkiye Orman Yangınları Ağaçlandırma Desteğimiz Hakkında Kamuoyu Duyurumuz

Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile her bir çalışanımız için 5 hektar olmak üzere stajyerlerimiz dahil 146 çalışanımız için 730 hektarlık ağaçlandırma yapacağız:

Türkiye, 28 Temmuz itibariyle başlayan 17 ilde toplam 58 orman yangını haberleri ile sarsılıyor. Yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, evlerini, hayvanlarını, birikimlerini kaybedenlere, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Günlerdir yangınla mücadele eden, yoğun bir şekilde hiç durmadan çalışan başta itfaiye ekiplerimiz olmak üzere tüm yardım ekiplerine ve sivil toplum örgütlerine en iyi dileklerimizi ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ormanlar, ülkemizin akciğerleri; Türkiye'nin geleceği, gelecek nesillere mirasımız.

Sürdürülebilir yaşam ilkelerini benimseyen ve çevreyi varlığımızın temel şartı gören Gün + Partners Avukatlık Bürosu olarak yangından zarar gören ormanların tekrar ağaçlandırılması için her bir çalışanımız için 5 hektar ağaçlandırma yapacağız. Toplamda 146 çalışan için 730 hektar alanı ağaçlandıracağız.

Tüm ülkemize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi. 
Bozkırlı Gün + Partners Avukatlık Bürosu 730 hektarlık ağaçlandırma yapacak. Bozkırlı Gün + Partners Avukatlık Bürosu 730 hektarlık ağaçlandırma yapacak. Reviewed by Bozkır Dernekleri on 10:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.