Bozkır’da Antalya güzergahına giden yolculara sıcak tahin ikram ediliyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Tahin imalatçılarından Çavuşoğlu Tahin işletme sahibi Metin Turgut Bozkır Antalya yolu üzerine açtığı işyerinde yolu kullanan ve Bozkır merkeze girmemiş olan yolculara ücretsiz olarak sıcak tahin ikramında bulunuyor.

Konuyla ilgili sitemiz muhaberine açıklamalarda bulunan işletme sahibi "Konya Bozkır ilçesinde bozkırılı Çavuşoğlu olarak tahin imalatı yapıyoruz. Dereköy'de imalathanemiz var ve burası da Bozkır Antalya çevre yolu.

Yeni açtığımız bu işyerinde Dereköy'de kara fırında odun ateşinde kavurduğumuz susamlarımızın öğütme işlemini gerçekleştiriyoruz. Bu işletmemizde aynı zamanda Bozkır yolunu kullanarak giden ve gelen yolculara sıcak tahin ikramı yapıyoruz.

Bu güzergahı kullanacak vatandaşlarımız için her zaman sıcak tahinimiz ve sıcak pidemiz var. Tahinle köpük helvası karışımı çayla birlikte güzel olur. Gelip Geçen Yolcuları burada bekliyoruz alışveriş önemli değil bir Bozkır tahini yemeye mutlaka bekliyoruz. Biz dedemizden babamızdan böyle gördük, biz de çocuklarımıza geriden gelen nesillere böyle aktarıyoruz. Bozkır Antalya yolunda gidip gelirken mutlaka bekleriz Bozkır çevre yolu Işıklı kavşaktayız" dedi.

İşletmenin sıcak tahin ikramını tatmak için işletmeye uğrayan Tevfik Çakır yaptığı açıklamada "Şuan Bozkır ilçesinde Metin Bey'in Yeni açmış olduğu Tahin ve yöresel ürünler üzerine olan işletmesindeyiz. Ben Bozkır'a her sene uğrarım Metin Beyle tanıştığımdan beri, yeni iş yeri gayet de güzel ikramları ürünleri çok çok güzel.

Herkese tavsiye ederim gayet güzel temiz hijyenik bir yer ve herkesin mutlaka uğramasını tavsiye ederim. Güzel bir yer burayı yeni açmışlar. Her gelen müşteriye çok çok iyi davranıyorlar. İşletmenin fiyatları uygun her şey çok güzel.

Bir de bu tesisin en büyük özelliği alışveriş önemli değil yolculara bir karşılık beklemeden sıcak tahin ve köpük helva karışımını sıcak tahinle ikram ediyorlar" dedi.
Bozkır’da Antalya güzergahına giden yolculara sıcak tahin ikram ediliyor. Bozkır’da Antalya güzergahına giden yolculara sıcak tahin ikram ediliyor. Reviewed by Bozkır Tanıtım Platformu on 22:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.