Dereköy Mahalle Muhtarı Ahmet Pala'nın Basın Açıklaması


Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçemize bağlı mahallelerde hizmet veren Muhtarlarımız ve Muhtar adaylarımız yeni dönem için açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.


Bugün ki basın açıklaması Bozkır Dereköy Mahallesi Muharımız Ahmet Pala'dan.

Şuan da Dereköy Mahallesinde muhtarlık görevini yürüten Pala' Mahallemizde 5 yıllık görev yaptığımız sürede ki hizmetlerimizi sizlerle paylaşıyorum.


1. Taşdibi Mahallemizde 1.000 metre Parke taşı yol çalışması yapılarak tamamlanmıştır. 








2. Mahallemizde bulunan mezarlığımızın istinat duvarının yapılması ve etrafının tel örgüye alınması Kuran Kursu önünün parke taşı yapılması ve Mezarlık altından Taşdibi mevkiye uzanan yolun parke taşı yapımı istinat duvarları ile birlikte tamamlanmıştır.




3. Mahallemize ait olan Yaka yolunun 780 metre uzunluğunda parke taşı döşemesi yapımı tamamlanmıştır. 



4. Mahallemize ait olan Kuzyaka yolu 500 metre parke taşı yenileme çalışması yapılarak tamamlanmıştır. 


5. Mahallemizde Kuzyaka bölgesinde bulunan Sivri Ardı mevkide bulunan istinat duvarları yapımı ve Parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanmıştır. 




6. Mahallemizde merkezindeki Önecek meydanında ki özellikle kahvelerin olduğu alanda ve fırının önünde ki alanda 200 metre parke taşı yenileme çalışması tamamlanmıştır. 


7. Mahallemizde bulunan Rahmetli hayır sever Şıbbının yaptırdığı çeşmelerin bakım ve onarımı tamamlanıp akar vaziyete getirilmiştir. 



8. Mahallemiz merkezinde bulunan parkımızın tadilatları ve yenilemesi yapılarak çocuklar ve aileler için kullanılabilir hale getirilmiştir. 

9. Mahallemizin içme suyu Deposunun su pompalar  ve deponun tadilat ve bakımı yapılarak vatandaşlarımızın daha sağlık su içebilmesi sağlanmıştır. 


10. Mahallemizde oluşabilecek bir yangında ilk mudehalenin sağlanabilmesi için mahallemiz aralarına girebiclecek şekilde üç ton su kapatesiteli itfaiye tankeri mahallemize kazandırdık ve mahallemizin iki yerine yangın vanası konulmuştur ve 3 bölgeye daha konulması planlanmıştır. 

11. Mahallemiz merkezinde bulunan eski WC'ler kapatılıp yaşlılarımızın daha rahat girip çıkabilmesi için yeni merkezi konumda WC yapımı tamamlanmıştır. 

12. Mahalemiz Dereköy Dalamaz mevki, Sorkun Yolu ve Çağlayan yolu güzergahlarına Ihlamur dikimi yapıldı. Bu çalışmanın yapılmasında bizlere destek veren köylümüz Avukat Mehmet Gün'e teşekkür ederiz. 

13. Mahalemize ait olan diklitaş yaylasında bulunan Soğuk Oluğun suyunu yayla sakinlerinin evlerine boru hattı döşeyip herkese eşit şekilde halkımızın maddi ve manevi destekleri ile ücretsiz olarak su temini sağlanmıştır. 

5 yıl içerisinde buğüne kadar mahallede yaşayan insanlarımızın hiçbirine ayrımcılık, kin, nefret yapmadım. Herkesin elimden geldiğince ve gücüm yettiğince işlerini yapmaya çalıştım herkese bana birlik ve beraberlik içerisinde vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. 

Bu günlerden yarınlarımız Dereköy halkının birlik ve beraberlik içerisinde desteklemeleriyle daha güzel olacaktır. Hizmete devam" dedi. 
Dereköy Mahalle Muhtarı Ahmet Pala'nın Basın Açıklaması Dereköy Mahalle Muhtarı Ahmet Pala'nın Basın Açıklaması Reviewed by Adsız on 11:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.