Sitemiz Editörü Ramazan Deniz Dereköy Mahallesinden Muhtar Adayı Oldu.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi yurt genelinde olduğu gibi Bozkır ve mahallelerinde muhtar adayları adaylıklarını duyurmaya başladı.


Siristat.com haber Sitemiz ve sayfa yöneticimiz Ramazan Deniz Dereköy mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı ve kısaca öncelikli vaatlerini kamuoyuna bildirdi.

1.Tarafsız ve adil bir muhtarlık yönetimi olacağız.

2.Seçilecek belediye başkanı kim olursa olsun partisinin adı ne olursa olsun 
Dere mahallesinin çıkarları doğrultusunda birlikte hareket edilecek ve mahallemizi
hizmet konusunda Bozkır merkezinde ki mahallelerden geri bıraktır mayacağız.

3. Bozkır Belediyesi ile çözemediğimiz sorunları Konya Büyük Şehir Belediyesi ile aynı prensiplere dayalı olarak çözüm arayacağız ve Mahallemizi Büyük şehir Belediyesinin hizmetleri ile tanıştıracağız.

4.Kaymakamlık ve sosyal güvenlik vakfının yardımlarını mahallemizde ihtiyaç sahiplerine ayrım yapmaksızın ulaştırılmasını sağlayacağız.Bu söz konusu yardımı almak için gerekli olan gelir testi, dilekçe ve belgeleri ücretsiz olarak dolduracağız böylelikle zaten fakir olan insanlarımız arzuhalci parası ödememiş olacak.

5. İşkur un Toplum yararına çalıştırmak için yapacağı alımları anons mesaj telefon gibi duyuru ve iletişim yollarını kullanarak kimseye ayrım yapmadan duyuracağız ve müracaat eden vatandaşlara yardımcı olacağız.

6. Muhtarlık sistemini e muhtarlığa dönüştürüp bilgisayar üzerinden her türlü bilgi ve belge işlemi anında mahallemizde verilecektir.

7.Hayvancılık ve yaylacılık la uğraşan çiftçilerimizin ilçe tarım ile ilgili sorunlarını takipçisi olacağız kendi sınırlarımız içerisinde öncelikli olarak kendi çiftçimizin hayvanlarını otlatması yolunda çalışmalar yapacağız, otlakları-mızın Bozkır dışından gelen çiftçilere verilmesine karşı elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

8. Mahallemiz adına kiraya verilen Soğla'daki ekim alanı ekim yapılmak için ihaleye çıkarılmadan önce 15 gün boyunca Bozkır ve çevre mahallelerde anons edilecek ayrıca İnternet ve Bozkır Postası gazetesinde duyuru yapılacaktır.
İhaleler topluma açık şekilde yapılıp satış tutarı 15 gün boyunca mahalle sakinlerinin göreceği yerlere asılacaktır.

Elde edilen gelir mahallede en erken 6 aydan beri ikamet eden ( yeni doğan çocuklarda ve evlilik yoluyla mahalleye yeni gelenlerde bu şart aranmayacaktır) herkese eşit olarak verilecektir.
Dağıtım listesi bir daha ki ihaleye kadar askıda duracak kime kaç tl ödenmişse geriye kaç tl kalmışsa mahalleliye bildirilecektir.




--
___________________________________________________________________
Yakup Çetin - www.yakupcetin.com - iletisim@yakupcetin.com - 0 544 343 86 28 

            
Sitemiz Editörü Ramazan Deniz Dereköy Mahallesinden Muhtar Adayı Oldu. Sitemiz Editörü Ramazan Deniz Dereköy Mahallesinden Muhtar Adayı Oldu. Reviewed by Bozkır Dernekleri on 09:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.