Yoksulların umudu oldular


Bir grup hayırsever, Konya'nın ihtiyaç sahibi dağ köylerine yardım ulaştırmak için yola çıktı. İlk durakları Bozkır İlçesi olan hayırseverler burada 80 aileye yardımda bulundu.

Konya'da Ramazan ayında yardım faaliyetleri devam ediyor. Varlıklı insanlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluşturan yoksul ailelere yardımda bulunmak için dağ köylerine giden bir grup yardımsever, Bozkır İlçesi'nde dağ köylerine ulaşarak 80 aileye ramazan paketi yardımında bulundu. 

İlçe belediyeleri, Türk Kızılayı Konya Şubesi ve muhtarlar ile ortak hareket ettiklerini dile getiren grup sözcüsü Aygül Erdem, "Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzü gülsün diye yola çıktık. Hayırseverimizin destekleriyle hazırlamış olduğumuz ramazan paketlerimizi Türk Kızılayı Konya Şubesi, Bozkır Belediyesi, muhtarlarımız ve gönüllü arkadaşlarımızla yerlerine ulaştırdık. Bugün itibariyle 80 aileye ulaştık. Hedefimiz dağ köylerinde yaşayan 1000 aileye ulaşmaktır. Emeği geçen tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Bu vesile ile tüm Müslüman âleminin Ramazan Bayramını tebrik ederiz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ





Yoksulların umudu oldular Yoksulların umudu oldular Reviewed by Bozkır Dernekleri on 09:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.