MUSTAFA ÖZDEMİR


1955 yılında Dere köyünde doğmuştur. Babası Kadir Çavuşların Mehmet Efendi, Annesi Zambakların Havva Hanımdır.

 İlk tahsilini Dere ilkokulunda yaptıktan sonra Ankara’ya gelmiş Ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra ADMMA Elektrik Mühendisliği Bölümünden 1979 yılında elektrik Mühendisi olarak mezun olmuştur.

 Okul Akşam olduğundan 1975-1980 arası DSİ 5. Bölgede Teknik Hesapçı memur olarak çalışmıştır.

 1986 yılında Av.N.Demet Hanımla evlenmiştir.

  Okul mezuniyeti sonrası onbir yıl Sitelerde kendi işyerinde Elektrik Malzemesi üretimi yapmış olup, 1991 yılında ASKİ Genel Müdürlüğünde işe başlamış. 15 yıllık kontrol mühendisliği hizmetinden sonra, 2004 yılı sonunda emekli sandığı kapsamında emekli olmuştur. 2006 yılından beri Yüksel Proje A.Ş. bünyesinde TOKİ Konut inşaatları, Milli Eğitim okul İnşaatları ve Ankara Metrosu işlerinde Müşavir (Elektrik Kontrol Mühendisi) olarak çalışmaktadır. 

1996-2004 yılları arasında 8 yıl Elektrik Mühendisleri Odasında denetleme Kurulu üyeliği, 2006-2010 yılları arasında 4 yıl TMMOB Denetleme Kurulunda görev yapmıştır. Elektrik Mühendisleri Odası Şube ve Merkezinde Yapı denetim ve Bilirkişi Komisyonlarında Komisyon üyesi olarak görevler yapmıştır. Halende bu görevleri devam etmektedir. Yine aynı dönemlerde TMMOB’ de EMO’ yu temsilen Yapı denetim ve Bilirkişilik Komisyonlarında görev yapmıştır. TMMOB Bilirkişilik Çalıştayı hazırlayıcı ve sunuculuğu yapmıştır.

 2004 Yılından beri EMO tarafından düzenlenen Bilirkişilik ve Yapı Denetim Konusundaki eğitimlerde Eğitmen olarak görev yapmaktadır.

 1996 yılından beri mahkemelerde Bilirkişilik yapmaktadır.

EMO Etik Komisyonunca hazırlanıp yayınlanan Etik, Ahlak ve Meslek İlkeleri kitaplarına Komisyon üyesi olarak katkı koymuştur. Bu kitap 4 baskı yapmıştır

HAZIRLAYAN: TUĞBA Tuğba Özdemir Ariduru

MUSTAFA ÖZDEMİR  MUSTAFA ÖZDEMİR Reviewed by Bozkır Dernekleri on 23:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.